1LR Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Witam, zauważyłem, że po dłuższej jeździe trwającej ponad godzinę, bardzo nagrzewa się podłokietnik w miejscu przycisków do podgrzewania foteli i wszystkich szyb. Zdjęcia tego miejsca: Jest to dla mnie o tyle dziwne, że miejsce to robi się dużo cieplejsze od reszty podłokietnika nawet przy działającej klimatyzacji i pochmurnej pogodzie. Czym może to być spowodowane? Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. I popraw temat, bo nie potrzebnie krzyczysz. Aston76 Edytowane 25 Września 2016 przez 1LR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_fsw Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Może od żaróweczek w przyciskach generuje się ciepło (kilka żaróweczek po 1W może co nieco ciepła wygenerować)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1LR Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Sprawdziłem i rzeczywiście nagrzewają się tylko przyciski, więc raczej na pewno spowodowane jest to żarówkami. Nie sądzę, żeby żaróweczki były kiedykolwiek wymieniane, no i raczej nie wszystkie cztery. Czy jest to jakieś zwarcie instalacji i powinienem coś z tym zrobić, czy raczej olać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr87 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Z chęcią się dowiem, bo u mnie jest tak samo plus nagrzewają się przyciski otwierania szyb w lewym podłokietniku kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_fsw Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Zerknij na TO i na TO Edytowane 26 Września 2016 przez darek_fsw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr87 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi