elliotek Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Spotkał mnie dziś problem z moim Scenic III, otóż nie potrafię wbić wstecznego, tak jak by coś blokowało gałkę zmiany biegów, ale dodam również że raz na jakiś czas udawało mi się go wbić w szczególności jak autem przejechałem kilka km. Ściągnąłem meszek i tam nic nie blokuje gałki zmiany biegów coś głębiej. Miał ktoś taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_C Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Może coś z tego tematu pomoże: http://megane.com.pl/topic/69454-problem-z-wrzuceniem-wstecznego-biegu/page__p__470133__fromsearch__1#entry470133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Dzięki, auto odstawiłem do mechanika, mam nadzieję, że to będzie podobny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi