rrhoads Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Witam Panowie! /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Posiadam Renault Lagunę, tata ma Renault Clio i szukamy czegoś dla mamy, raczej też z stajni Renault, gdyż jesteśmy zadowoleni z tych samochodów. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Będę jechał obejrzeć ten samochód ale może ktoś z Was mi coś podpowie? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-alu-klimatyzacja-94tys-km-1-wlasciciel-salon-polska-ID6yCrgz.html /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Oferta wydaje się w miarę ciekawa, ale czy czasami nie jest to mina? Jak uważacie? Wiem, że ciężko coś ze zdjęć powiedzieć... ale może z waszego doświadczenia? A może coś zauważyliście lub podpowiecie na co zwracać uwagę przy oględzinach Megane? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam, Maciek Regulamin pkt. 5.9 - Prezes Edytowane 24 Października 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SiDoR_ Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) 6300 km na rok wydaje mi się bardzo podejrzane, choć moje auta potrafią mieć dużo mniejszy przebieg, ale to tylko przez posiadanie innych aut firmowych. Koniecznie sprawdź w internecie ostatni zarejestrowany przebieg. W tle na zdjęciach widać lawetę (warsztat). Ze zdjęć ciężko coś powiedzieć. Jeśli nie masz daleko warto się przejechać i sprawdzić. Może to być perełka. Poproś sprzedającego o VIN i datę pierwszej rejestracji. W wyposażeniu wpisano elektryczne lusterka, ale ich nie ma. Edytowane 24 Października 2016 przez _SiDoR_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ta Megane z linka wygląda uczciwie, chociaż jest odpicowana. To jest wersja AIR, czyli "bieda + klima". Zwróć uwagę na tylne nadkole - wydaje się, że z prawej strony pojawiają się korozja. Taki mały przebieg to wcale nie musi być korzystna sprawa. Jak auto mało jeździ to się też zużywa ... W czerwcu kupiłem taką samą wersję M1 za 3500zł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrhoads Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ok dziękuję za Wasze rady! Faktycznie tam przy tylnim nadkolu coś wychodzi, poprosiłem sprzedawcę o vin i datę 1 rejestracji i brak odzewu -chyba coś podejrzanego... nie wiem. Fajnie, że czuwacie Panowie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SiDoR_ Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Gość może nie mieć czasu odpisać prowadzi warsztat i musi czuwać nad pracownikami :D Pamiętaj to może być perełka, tylko trzeba sprawdzić :D Dodano: 25 paź 2016 - 12:17 Wiadomo coś nowego w sprawie Renaty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrhoads Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Za godzinę jadę ją zobaczyć. Dam znać co dalej Panowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SiDoR_ Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (sz)czekamy na info :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrhoads Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Byłem, zobaczyłem... nie kupiłem. Oceniam, że bardzo słaba oferta :/ Niby te 94 000 są faktyczne ale jak na auto, które miało 1 właściciela to zaniedbane... drobne zaczątki korozji w paru miejscach... nie tak wygląda auto, które ma tak mały przebieg. Przynajmniej nie w mojej bajce. Tata ma Thalie, którą wozi wszystko a tapicerka tylnia wygląda o niebo lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi