cezarl Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Witam szanownych Forumowiczów. W związku z dokonaną wymianą tapicerki na skórzaną w mojej megi, z dobrodziejstwem inwentarza otrzymałem fotele podgrzewane. Ku mojemu zaskoczeniu (po lekturze postów z forum dotyczących ogrzewania dupiny) po wpięciu żółtych wtyczek do foteli ogrzewanie ruszyło i działa lecz szczęście nie jest pełne, bo wraz z załączeniem ogrzewania nie zapala się kontrolka na liczniku informująca o grzaniu. Moje pytanko do mądrzejszych ode mnie, czy to się aktywuje jakimś clipe czy trzeba inaczej kombinować? pozdr. Ps. mam teraz o sprzedania fotele przód tył kierownica podłokietnik w świetnym stanie do MIII coupe w wersji BOSE z 2013r Edytowane 24 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebt25 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Trzeba aktywować opcję w liczniku. Można też Clipem modyfikując plik wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudiusz76 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 U mnie czasami pojawia się komunikat "ogrzewanie foteli" a ogrzewanie wyłączone ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi