dirakh Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Witajcie, Czy ktoś ma pomysł co to może być ? Zakupiłem Megane i znalazłem ten element w bagażniku. Nie znalazłem na nim żadnego numeru części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karjeep Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Jest to element mocujący plastiki np. na progach (wewnątrz auta). Jak ściągniesz osłoną progu ta widać metalowe profile. Twój elemencik wciskasz wycięciem w profil a na resztę mocujesz na wcisk osłonę. Zobacz czy nie latają Ci plastiki wykończeniowe w bagażniku albo nie odstaje gdzieś mocowanie osłon progów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirakh Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz Dzięki ! Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Edytowane 26 Października 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi