kacper69 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Polacy będą palić węglem dokupi będzie tani. A jak zdrożeje , to dopiero się zacznie palenie śmieciami. Bo jak ma przeżyć małżeństwo emerytów, gdy mają emerytury np. po ~2x1000 zł ? A jak taki emeryt jest na dodatek samotny? Gdy człowiek ma do wyboru czy coś zjeść, czy kupić lepszy opał, to się nad tym opałem nie zastanawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoil Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Standardowo piec. Może i nie jest jakoś ekologicznie, ale na pewno nie wychodzi jakoś bardzo drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Pompa ciepła. Tanio, ekologicznie, bez brudu, sprzątania i roboty. Jestem mega zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 U mnie piec na ekogroszek, od 3 lat bezawaryjne, dobry sterownik z Pid i chula. Poprzednio kopciuch mialowy, masakra, popiół, kurz, smród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benekk Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 ja od kiedy zmieniłem ogrzewanie na gazowe to mam święty spokój! Nie muszę się martwić, czy jest rozpalone w piecu i czy popiół wyniesiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 benekk, Zmień na ogrzewanie elektryczne, to nawet o komin nie będziesz się musiał martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Za ostatni rok koszty mojego ogrzewania wynaszą ok 800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 ferrit, a koszty konserwacji i reszty związanej z użytkowaniem doliczyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi