poljon Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Witam jak w temacie wyskoczył mi błąd i komunikat na wyświetlaczu TURVERRIEGEL. UBERPRUFEN Już raz miałem taki błąd ale samo zgasło. Autko chodzi normalnie ale chciałbym się dowiedzieć co ten komunikat oznacza Może ktoś spotkał się z takim komunikatem i podpowie Edytowane 3 Listopada 2016 przez poljon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 sprawdź blokadę drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Podpowiem - zmień CLIPem język na normalny i w przyszłości będzie Ci łatwiej błędy odczytywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poljon Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Co do blokady drzwi to sprawdziłem i tylne prawe nie otwierają się od środka. Rozebrałem klamkę i jak ciągnę za linkę to słychać ruch w zamku w drzwiach ale blokada nie odbija Morze ktoś zna przyczynę albo już miał taki problem i pomorze . Nie chce rozbierać zamka w drzwiach bo nie wiem czy wina leży po stronie mechanicznej czy po stronie elektroniki . A co do języka komunikatów to byłem w serwisie renault i powiedzieli że nie można zmienić na polski autko jest dokładnie z 2006 r czerwiec . A z tego cz wyczytałem na forum to w moim autku jak najbardziej taka zmiana jest możliwa . Może ktoś zna jakiegoś magika z clipem w okolicach Oświęcimia który pomógł by zmienić język w mojej Megi Edytowane 7 Listopada 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 No na polski pewnie nie, ale z angielskim byłoby Ci łatwiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi