grzesju Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Witajcie Mam wielką prośbę: <><><><><><><><><><><><><><> Wczoraj siostra kupiła megankę Grandtour z 2012 roku. Auto jest na alufelgach 16. Chcemy kupić stalówki i nowe zimówki. Jest tylko problem, bo nie wiem czy w tym aucie nie ma czujników ciśnienia opon. <><><><><><><><><><><><><><> Czy ktoś wie jak to poznać w samochodzie? na co zwrócić uwagę? <><><><><><><><><><><><><><> Ewentualnie czy mógłby ktoś sprawdzić po VIN auta: VF1KZ1U0646713951 <><><><><><><><><><><><><><> Z góry dzięki za pomoc Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 13 Listopada 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Wszystko pisze w instrukcji. Poczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trkam Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Kolego Grzesju wystarczy przeglądnąć opcje komputera pokładowego!Jeżeli masz czujniki to przeglądając tam gdzie masz przebieg, spalanie i inne opcje zobaczyć zakładkę z ciśnieniem kół podawanych w każdym kole. Myślę że sobie poradzić bez problemu albo żeby mieć pewność 100% załóż koło zapasowe które nie ma czujnika nigdy i po około 1 km wyskoczy komunikat że nie widzi koła. Życzę powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesju Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 w instrukcji jest info, że czujniki są w opcji wyposażenia. Założyliśmy zapas i nic nie wyświetliło przez 10km czyli można spokojnie zakładać zimówki na stalówkach. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 A co się stało z wymienionym kołem? W bagażniku jechało? Jeżeli tak to czujnik nadal był wykrywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi