roki Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam. Jestem nowy, więc pozdrawiam. Moje pytanko jest takie, otóż jak przekręcę stacyjkę to najpierw licznik mi pokazuje poziom oleju, a po jakimś czasie przebieg całkowity, a nie ma pod spodem częściowego, jak go zrobić?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 na końcu dźwigni włączania wycieraczek jest przycisk - wcisnij i zobacz co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roki Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 To wiem, podczas wciskania pokazuje wszystkie te rzeczy co trzeba, ale pod ogólnym przebiegiem chciałbym mieć częściowy, a nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 to witaj w klubie, u mnie też nie ma a szkoda. Ciekawe, bo w instrukcji są rysunki ( zdjecia? ) na których występuje takie rozwiazanie - przebieg całkowity a pod spodem przebieg dzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roki Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 No i bardzo mnie to wnerwia, nie wiem jak jest u innych, czy mają, ale ja bym chciał bo nie uśmiecha mi się co chwila pstrykać tym guzikiem żeby zobaczyć ile km. przejechałem?? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 dobra ale mi się wydaje że jak macie komputer to jest licznik pojedynczy a jak nie ma kompa w aucie to jest z dwoma liniami i nic nie można wtedy zmieniać tylko kasować guzikiem ten przebieg dzienny. mogę się mylić ale tak mi coś się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 qrcze ale to jest mało logiczne - pół wyścietlacza puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi