TheOktik Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Czemu w odmianie do innych for po kliknięciu "Zobacz nowe posty" dostaję zwrotnie kilka wątków tylko ? Przeglądam stronę główną i okazuje się, że postów których nie widziałem jest całe mnóstwo. Powinny się pokazać wszystkie które nie były przeze mnie oznaczone jako przeczytane. Jest na to jakiś inny sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Generalnie sprawa poruszana wielokrotnie, na ten moment nie da się tego usprawnić. Korzystamy z możliwości jakie daje IPBoard 3.1 i tak to wygląda. Aktualnie posiadam już najnowszą wersję oprogramowania, którą testuję ale jeszcze daleka droga do migracji. Ciężko mi na razie ocenić czy w "nowej zawartości" są jakieś znaczące usprawnienia. Edytowane 16 Listopada 2016 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Zamknij i ponownie otwórz przeglądarkę, albo spróbuj odświeżyć. U mnie to pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Obecnie mechanizm opiera się częściowo na cookies stąd taka sytuacja, phpBB trzymało to w bazie (zdefiniowaną wielkość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Zamknij i ponownie otwórz przeglądarkę, albo spróbuj odświeżyć. U mnie to pomaga. Ja mam tak na trzech kompach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi