grzechulec Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Czy to jest filtr paliwa? Jest umieszczony przy filtrze oparów benzyny. Przy okazji tez zapytam o symbol mojego silnika. Scenic 2 2006rok, 2.0 benzyna 136 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tak, ten walec, to jest filtr paliwa. Twój typ silnika wg mnie to F4R-770. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechulec Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tylko, że jak czytam zeszyty serwisowe i szukam w sieci to wszędzie piszą , że filtr paliwa jest w pompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) W tym silniku jest ten co na zdjęciu. Mój odnośnik Chyba w młodszych wersjach było inaczej. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez mireczek01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechulec Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Dzięki za pomoc. Kod silnika znalazłem po vinie na ukraińskiej stronce, potwierdza f4r 770. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi