djmaryan Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Co to może być? Na wysokości koła pasowego, dokładnie obok niego mam w aucie coś co wygląda jak miękka, szara poduszka? Ostatnio oddałem auto do serwisu i mam wrażenie, że tego czegoś nie było lub było zasłonięte jakąś osłonką. I jeszcze jedno... po raz pierwszy po wjechaniu w wodę zaskrzypiał pasek klinowy... przypadek? Zdejmowany był zderzak i mam wrażenie jakby czegoś brakowało... Dodano: 18 gru 2016 - 19:19 To coś jest przyklejone do nadkola... może tak powinno być tylko przed wymianą nadkola było brudne i nie widziałem... I jeszcze jedno: czy tam od spodu auta nie brakuje jakiejś osłony, nie pamiętam jak to wyglądało wcześniej... może ktoś popatrzy w MIII po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1965 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 No tak , ale nie ma spodniej płyty - osłony plastikowej. Dlatego po wjechaniu w wodę pochlapało wodą na alternator. Spotkałem się z tym już że po naprawie zapomnieli zamontować osłony , akurat ona najczęściej składa się z dwóch części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 ta poduszka to wygłuszenie nadkola. Niektóre meganki III to miały, inne nie. Te wygłuszenia były montowane z przodu i z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi