bigos11 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Potrzebuję wymienić w mojej megane hatchback (rocznik 2001) maskę. Samochód jest w kolorze granatowym. Znalazłem na allegro taką używaną maską też w granacie. Ale czy na pewno będzie to identyczny odcień? Czy megane z tamtego czasu mają raczej jeden kolor granatowy czy mogą być jakieś różniące w odcieniach tego granatowego? Edytowane 5 Stycznia 2017 przez bigos11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Na prawym słupku jest naklejka z oznaczeniem koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ale wiek też robi swoje. Wiem to po oryginalnych zaprawkach z właściwym kodem koloru. Na początku nowa zaprawka nie różniła się od oryginału, później na początku była coraz bardziej widoczna, z tym że z upływem czasu różnica malała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi