samuraj72 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 witam moderuje ktoś dział giełda ? wiszą ogłoszenia sprzedaży dawno nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ja zajmuję się ogłoszeniami, raz na jakiś czas ogłoszenia oznaczone jako nieaktualne są usuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dobrze by było by userzy zaznaczali co jest niekatulane. Ale po co Ja sprzedałem - reszta to nie mój problem :!: Chyba trzeba przyjąć zasadę, 2 mies. i potem wywalać w kosmos wszystko bez wyjątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Chyba trzeba przyjąć zasadę, 2 mies. i potem wywalać w kosmos wszystko bez wyjątku. Tak jest na innych ,podobnych forach ,przynajmniej są aktualne ogłoszenia.Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi