ochkarol Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 W instrukcji do pojazdu powinny być wymienione rozmiary i pozostałe parametry ogumienia. I tego bym się trzymał. Indeks prędkości może być wyższy - nigdy niższy. Głośność opony jest na jej etykiecie. Osobiście nigdy nie narzekałem na hałas przy indeksach do 69 dB. Dunlop Sport Bluresponse osobiście polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megus_III Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 hej, w mojej instrukcji do M III nie mam takiej tabelki dlatego poprosiłem o homologacje o której była mowa wcześniej. Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 W dniu 16.06.2025 o 21:10, ochkarol napisał(a): Dunlop Sport Bluresponse osobiście polecam. Również polecam te opony. Wygodniej się na nich jeździ jak jest mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2025 Dla MIII w odpowiednim dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi