lupo79 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Witam wszystkich to moja 4 Renault w życiu no i dużo pracy mnie czeka ale do rzeczy auto mam 2 tygodnie dzisiaj myjnia i widzę że mam mokrą podsufitówkę w bagażniku myśle że woda dostaje się gdzieś relingami ? co o tym sądzicie czy Megane kombi ma jakieś odpływy z dachu czy tylko mocowania religów przez blachę dachu ? foto w załączniku Edytowane 16 Lutego 2017 przez lupo79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 A może dziurą od anteny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo79 Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 witam Jakoś wszystko tam wygląda na oryginał, a więcej wody z lancy dawałem na maskownice w których montowane są relingi. Dodano: 16 lut 2017 - 20:15 Jak patrze na dach bez relingów to otwory w dachu są tylko od anteny, a do mocowania relingów są przyspawane śruby tak więc gdzie ta woda się dostaje..?? hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Uszczelka od anteny może mieć już swoje lata za sobą i tamtędy woda może dostawać się do środka. Zobacz jeszcze harmonijki między budą a klapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Sylikon szklarski i wpuścić w dziurę od anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo79 Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Chyba zrobię tak że zakleje taśma mocowanie anteny i wodą będę lał po runience od relingów jak się woda pojawi tzn że leci otworami gdzie jest montowany reling Dodano: 17 lut 2017 - 17:01 witam temat w połowie rozwiązany, woda przeciska się przez plastikowe korki w które jest wcisnięta listwa maskownica pod relingami, na foto widać to mocowanie od dołu. a teraz pytanie czy ktoś z Was już demontował relingi ? jak się zabrać żeby nie ciekło jeszcze bardziej i czegoś nie połamać Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 17 Lutego 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi