przemas682 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witam. Mam pytanie odnośnie opon do Renault Fluence. Chcę kupić opony letnie. Przewidziane sa do tego samochodu opony 205/60 R16, są dość drogie. Czy nie mogę założyć opon o profilu 55? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Bez problemu założysz, może leciutko przekłamywać licznik i parę milimetrów być niższy prześwit. Bardzo możliwe że clipem możesz ustawić rozmiar opon w liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moorgan Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 W clipie w module abs ustawia się rozmiar opon. Ja też zmieniłem w Megane III standardowe u mnie 205/60/16 na 205/55/16 Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas682 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dzięki panowie za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi