Puchacz Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Witam, Jak w tytule, mam możliwość zakupienia felg 4x100 R16 ET 57 do mojej Meganki II phI z oponami 175 x 50 Czy jest możliwość założenia takiej felgi i opony ale na takiej zasadzie, że będzie się dobrze jeździło? Opona dość wąska, nie znam się też na tych ET felg dlatego proszę o radę. Edytowane 19 Marca 2017 przez Puchacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Opona trochę wąska, 185 była by lepsza. Martwi mnie ET bo chyba jest zbyt duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 A to jest tak, że czym większe ET to bardziej wystaje felga z nadkola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszysiu Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Na odwrót. Czym niższe ET tym bardziej wystaje. Ale to też zależy od szerokości. seryjnie mają w okolicach ET45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi