kvbvs Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Witam Jak w temacie odebrałem auto z uszczelnienia wycieku oleju ze skrzyni biegów, na Fv zobaczyłem dolewkę litra oleju 75w90. Auto jest zalane oczywiście olejem 75w80. Mój mechanik mówi że nic się nie powinno złego wydarzyć. A Wy jak uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A ile litrów oleju wchodzi do skrzyni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvbvs Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 2.2 litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Różnicy w pracy skrzyni nie odczujesz. Znaczenie oznaczenia olejów do skrzyni - analogicznie jak do silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvbvs Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Czyli jazda z taką mieszanką nie uszkodzi mi skrzyni? Z góry dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi