tomi85 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Hej, Co może powodować brak poprawnego działania szyby kierowcy w megane 2 2006r po lift ? Przyciski do szyb są na 100% poprawne a szyba nie działa :( ostatnio z pilota zamykałem wszystkie pozostałe szyby i ku mojemu zdziwieniu szyba kierowcy się otworzyła... następnie już nie dała się zamknąć za żadne skarby.... Nie reagowała na nic :( Dopiero po odłączeniu głównej wtyczki w drzwiach i podłączeniu z powrotem szyba się zamykała z pilota ( na przycisk w drzwiach nie reagowała ) po max 5cm na każdy taki manewr :( Także musiałem odłączyć wtyczkę i podłączyć z powrotem dobre 10x aby się zamknęła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoo8813 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. Miałem ostatnio taka sama sytuacje. Tyle ze szybe zamykalem odpinajac kleme od akumulatora. I także domykalem po kilka cm. W tej chwili mam wymontowany moduł sterowania szyb. Wysłałem go do naprawy do elcars. Czekam na informacje od nich. To raczej w tym module tkwi problem. Przypadłość meganek ;-) Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi