Gość gomez.pl Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witam szukam podnośnika do prawej szyby przedniej do wersji 3d rocznik 2003. jesli ktos zna namiary na sklep ktory ma w ofercie nowe lub uzywane bede wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 gomez.pl, Poszukaj na forum, był temat o mechaniźmie do meg I. Był tam podawany adres i chyba telefon do firmy, która zajmuje sie tymi "zabawkami". Zapytaj może maja do M II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez.pl Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 dzieki wielkie juz szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowackit Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 A jesteś pewien, że potrzebujesz cały mechanizm ? Ja też myślałem że padł silnik, a okazało się że upalił się konektorek w tej kostce łączącej drzwi z nadwoziem. Wymiana końcóweczki i szybka hula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez.pl Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 jestem tego pewien bo juz mi to powiedzieli w serwisie na szczescie udalo sie znalezc podnosnik na szrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi