pablo79 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Witam koledzy.Proszę o poradę co się może dziać z radiem w moim scenicu bose edition gdyż po odpaleniu silnika radio mimo ma ustawione tony wysokie na 9 zmniejsza ich natężenie o 2 punkty ale na wyświetlaczu jest 9.Jak tylko włączę ustawienia bass/sopran to zaraz zwiększa się dźwięk sopranów na maksimum.Czy to normalne zachowanie radia ponieważ wymieniłem radio i nadal to samo. Jeszcze jedna kwestia.Radio co jakiś czas się wyłącza tak bez powodu. Czy ktoś ma odpowiedź na pytania.? Dodano: 04 maj 2017 - 15:17 Czy ktoś może podpowiedzieć co dzieje się z tymi wysokimi tonami? Czy u wszystkich tak się dzieje.Pomóżcie. Dodano: 04 maj 2017 - 15:17 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Oprogramowanie radia do zaktualizowania, powinno rozwiązać problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Witam W moim Megane 1.4 TCE 130 Bose Edition miałem identyczne objawy. Sprawdź wersję softu. Ja mam zaktualizowany do wersji First_3.1.0.27_Premium. I teraz jest wszystko ok. Myślę, że w Twoim autku jest identyczne radio (ver. Bose) Pozdrawiam Edytowane 15 Maja 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi