gilerson125 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Siemanko wszystkim. Mam pytanie i chciałbym usłyszeć normalna odpowiedz odnośnie felg czy podejdą czy będą przestawać. Więc tak mogę zakupić alufelgi do mojej MII phI felga ma 17" et38 i szerokość 7,5j. założone oponki to 245/45. Proszę was o szybką odpowiedz i normalną czy podejdzie czy będzie tragicznie przestawać. Gdyż jutro chciałbym po nie jechać. Czekam na sensowne odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fezz Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 ET ok, szerokość felgi ok, czyli felga ok, pytanie jak z oponami bo szerokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilerson125 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) no właśnie czy wejda te opony ?? miał ktoś wypowie się ? Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 12 Maja 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszysiu Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Felga OK. Opony za wysokie. Mam 215/55 R17, które są mniejsze średnicą i wchodzą na styk. EDIT Policzyłem źle w kalkulatorze. Na średnicę będą ok, ale nie wiem jak z szerokością 245 to kawał kapcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi