TheOktik Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) To niewiele więcej niż cena rynkowa. w innych miejscach to 200-250zł z kartą Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez TheOktik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matheo88 Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Cześć, chcemy zakodowac kartę do m2ph1 i potrzebuje pomocy ponieważ w ddt4all nie mogę nigdzie znaleźć opcji gdzie dodać kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Jeżeli potrafisz obsługiwać ten program to dodawanie karty jest tak jak w screnie poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matheo88 Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Tak tylko pokazuje mi wtedy takie coś i nie wiem co dalej zrobić, żeby więcej nie zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas102 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 (edytowane) 🤔 Edytowane 18 Sierpnia 2024 przez thomas102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi