Konrados1906 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Witam. Czy Megi 3 ma klimatyzowany schowek? Czytałem różne fora i nie doszukałem sìę jednoznacznej odpowiedzi. Szczerze mówiąc wydaje mi się że nie ma aczkolwiek sprzedawca twierdził iż ma, wiem że w Megi 2 był taki schowek, wiięc jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1965 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Wydaje mi się że najprościej to go otworzyć i włączyć nawiew i włożyć rękę i zobaczyć czy coś tam dmucha . U mnie w scenicu to otwór w schowku jest z lewej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrados1906 Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Up, otwierałem i wydaję mi sìę że nie ma ale wole zapytać się upewnić bo być może działa to tak subtelnie że tego nie czuć na pierwszy "rzut" ale skoro kolega wyżej powiedział że nie ma to ok, utwierdziłem się w przekonaniu. Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 7 Maja 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi