woker30 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Witam wie ktoś gdzie można dostać dokładkę tylnego zderzaka. Imitację dwóch wydechów do megane III wersja 5 drzwiowa. Edytowane 6 Maja 2017 przez woker30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To nie jest żadna imitacja wydechów tylko pakiet stylistyczny, na który składają się: nakładka na tylny zderzak (dolną jego część) oraz nakładki na progi. Wszystko w kolorze aluminium. Jest to produkt oryginalny Renault i jak poznasz cenę to ... ostygniesz. Łącznie te trzy "pierdoły z plastyku" kosztują ok 1800 zł. Zdecydowanie nie znajdziesz tego na alledrogo czy u rozbieraczy bo zwyczajnie jest to mega niepopularne więc podaż znikoma. Konkretny numer katalogowy gdybyś jednak to chciał kupić znajdziesz w pdf-owej wersji katalogu Megane III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin19091994 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Jak to wygląda? Podeślecie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Można kupić nieorginalne na allegro, np http://allegro.pl/renault-megane-3-hb-mk-3-nakladki-progowe-cetus-i6865925071.html nie wiem jaka jakością, jak ktoś wie to chętnie się dowiem. Ja mam fabryczne, przednią oczywiście gdzieś zahaczyłem i pękła, nowa w Renault to ok. 800PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuj33k Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Nakładki progowe oczywiście można znaleźć. Nigdzie natomiast nie ma dokładki do tylnego zderzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi