zxcasd Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Cześć, mam na oku Megane GT w dieslu, wygląda na to, że przebieg oryginalny, ogólnie bardzo ładnie utrzymana ale jedna karta + Francja nie dają mi spokoju. W raporcie jest jedna szkoda ale rozpisana do 200 EUR bez szczegółów, myślicie, że warto w ogóle zawracać sobie głowę? Ogłoszenie Raport Z góry dzięki za opinie! A Edytowane 29 Maja 2017 przez zxcasd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Zobacz to ogłoszenie Mój odnośnik I teraz zadaj sobie pytanie czy za 3000 zł więcej dostaniesz Megane GT w dobrym stanie ;) Edytowane 29 Maja 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcasd Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Fakt miałes rację, byłem oglądnąłem tragedii nie było ale puk puk się potwierdził. Gdyby ktoś był zainteresowany to niech pisze, podzielę się tym czego się dowiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi