LostKIller Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Żarówki działają , sprawdalem i nie sa przepalone , prosze o to by ktos mi powiedział jak mozna je właczyć Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exelero Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Mam podobna sytuacje w dodatku jeszcze nie działają u mnie przednie szyby, ktoś coś może podpowiedzieć gdzie szukać usterki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukiasz95 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Wszystkie żarówki nie działają? Czy tylko przy kierowcy? Normalnie powinny działać przy drzwiach (4), w bagażniku (1) i w schowku (1). Tak jest u mnie. Edytowane 4 Czerwca 2017 przez lukiasz95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exelero Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Z oświetlenia działa tylko światło nad kokpitem w bagażniku tez nie pali się plus szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukiasz95 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 No to wydaje mi się, że któraś kostka w drzwiach nie styka. Spróbuj popsikać jakimś kontakt sprayem w te kostki. Może coś to da. Ja bym zaczął od tej przy kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi