Mislaw Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Miało być czy nie za mocno czy nie za słabo . Pomyślałem że może ktoś z was miał takie żarówki i powie jak świecą . Nie pytałem się o przepisy bo je znam . Jedynie Blake mi odpowiedział normalnie że miał było ok ale padły po 4 miesiącach . Polecił mi Osram wysłał zdjęcia i są ok . Kto pyta nie błądzi . A zamiast odpowiadać na pytania to wszyscy wyjeżdżać z przepisami . Jak się pytałem w jednym wątku o wodę z tyłu to cisza nie było mądrego jak o pilota to jeden ale Led czy Hid to od razu co drugi to drogówki a reszta to z młotkiem i bić . A ja się pytałem tylko jak one świecą . BLAKE dziękuję . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Do usług Panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Efekt jak wyszlo dla porównania zwykła i led . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zadowolony? Pokaz więcej fotek. Np z góry od boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Szczerze myślałem że będzie trochę mocniejsze światło przypomina mi jak mają w Audi A6 c6 przed liftem czy VW Passat . Zdjęcia zrobię może jutro . Tak czy siak jestem zadowolony Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Mislaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Dużo mocniej nie będzie bo mała przegrodka na dzienną jest, stąd ten efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zdjecia Myślę jeszcze nad Led w kierunki przód i tył ale mam ładne żarówki Osram Diadem że trochę szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Nie na kierunki nie potrzeba, zbędne wywalanie pięniędzy, a nie wiadomo ile to poświeci i znów rozbieranie lampy, kierunki są w porządku, bardziej zmieniłbym na tyle wsteczne na ładny led zamiast żółtych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniaman Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Blake mógłbyś podać jakie masz żarówki h7 na światłach mijania bo szukam do swojej meganki H7 ale właśnie białych, obecnie posiadam philips white vision, świecą całkiem ładnie ale do białego jeszcze im brakuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Ja mam w swoich relfektorach te: http://allegro.pl/2x-h7-zarowka-led-cob-9-32v-h3-cob-8000lm-drl-c2h7-i6841094808.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi