wopa Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Czy ktoś zna sposób na udrożnienie linki zmiany biegów w pancerzu? czym można to zrobić? olejem silikonowym, WD ? Pytam, gdyż nie chcę czegoś zchrzanić. Szukałem po po forum, ale nigdzie nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Możesz próbować Wd40, ale to zda egzamin na krotko tylko wymiana na nowe da pożądany rezultat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 WD, nafta lub inny podobny zajzajer. Potem zalać olejem silnikowym. Tyle, że za chwile mogą się ponownie zablokować. Przerabiałem w Bepperze. Kiedyś przerabiałem to z linką hamulca ręcznego, blokowało się tylko z jednej strony. Po "naprawie" wytrzymała kilkadziesiąt tysięcy km, nie wiem nawet ile bo auto sprzedałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Dzięki za informacje. Mam taki problem u znajomej z linkami do Agili 1.0 z 2000 roku. Nowe linki to koszt prawie 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi