pbet Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Kliknięcie w to miejsce załatwia sprawę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Później można już sobie dowolnie ustawiać zakres wyświetlanych danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Nie mogę dodać zdjęcia w formacie JPG a niby akceptowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Dzięki za sygnał! Sprawdzę co jest grane. Winna była wielkość liter. Proszę sprawdzić teraz. Jeżeli nadal nie możesz wgrać pliku, zmień wielkość liter jego rozszerzenia na małe np. jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 U mnie niestety też wystepuje problem z dodawaniem zdjęć - pojawia się komunikat o typach plików. Próbowałem zapisać zdjęcia w różnych formatach i za każdym razem to samo (sprawdzone na firefoxie i chrome). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Tymczasowo zezwoliłem na wszystkie typy plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Ok. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 A ja mam prośbę, aby mi ktoś wytłumaczył lub coś poprawił. W starej wersji, było wszystko dobrze, teraz po nowemu nie dostaję żadnych powiadomień na maila. Nie ważne czy to o odpowiedzi w obserwowanym temacie, czy ktoś do mnie napisze pw. Dopiero jak wejdę na forum, to mi się wyświetla, że coś jest do mnie. Pobawiłem się ustawieniami ale dalej nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Witam, Sprawdzę działanie powiadomień na kontach testowych. Dzięki za zgłoszenie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 W poprzedniej wersji forum kiedy ktoś edytował post np. uaktualniając go o dodatkowe informacje było to widać w "aktywności". Aktualnie nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Czy jest możliwość obrócenia zdjęcia i miniatury na forum? Próbuję dodać zdjęcie które w kompie wyświetla się normalnie, a po dodaniu załącznika jest do góry nogami. Edit: Wychodzi na to, że coś było nie tak z plikiem. Po zapisaniu nowego pliku z tym samym obrazem jest ok. Edytowane 24 Września 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Dobra, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Jest możliwość wznowienia ogłoszenia w sprzedam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 A w którym miejscu ? bo ogłoszenie wygasło i nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi