cargox Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Witam, Nie słychać tylnych głośników, w ustawieniu radia jest opcja BALANS/FEDER, gdzie Feder ustawiłem na tył i cisza ? W instrukcji prawdopodobnie do mojego radia, jest coś napisane o wyłączaniu tylnych głośników, ale nie znalazłem takiej funkcji. Poza tym raczej nie o to chodzi, ponieważ po przestawieniu w ustawienia fabryczne dalej tył nie gra. Proszę o info czy zna ktoś dobrze ustawienia radia - z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 A kiedyś grały? Może nie masz tam głośników po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamotor Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 W opcjach radia może być "rear on/off". Jeśli jest off to nie zagrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi