aston76 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam. Mam pytanie do użytkowników Sceników 3 odnośnie anteny od radia. Jakie macie u siebie zamontowane, bo w moim jest antena Sirio i zastanawiam się czy przypadkiem nie ma w kabinie instalacji do CB. Poprzedni właściciel w konsoli zostawił 2 otwory jak przy montażu CB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriu_un Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Może masz antenę typu triflex...... http://www.konektor5000.pl/index.php?p234,sirio-triflex-antena-3-zakresowa-cb-fm-gsm-dyskretny-wyglad-jak-antena-fm Pozdrawiam. Andriu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 na oryginalnej nic nie pisze, więc masz wymieniona... btw da się ją (bat) wykręcić? bo oryginał się daje wykręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 @Andriu_un masz rację. Właśnie mam taką antenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriu_un Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Miałem taką ......fajna sprawa jesteś niewidocznym CB-rakiem....zasię na miasto oki.... a i nie urwą ci buraki na parkingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi