lukasgda Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Witam, może ktoś przerabiał temat, posiadam twardy podłokietnik w megance konsoli środkowej. Chciałem kupić na allegro ten miękki z białą nicią i tu pytanie czy wystarczy jak kupię sam podłokietnik bez konsoli, zamienię i po sprawie? Może ktoś wie jak wymontować sam podłokietnik z konsoli. Załączam zdjęcie mojego podłokietnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jak to twardy? Plastikowy cały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Oczywiście, że da się rozmontować sam podłokietnik od reszty, sam to robiłem tzn chodzi mi o to, że ta klapka składa się z dwóch elementów, to na którym jest przymocowany materiał i plastik, ten który jest widoczny od spodu patrząc na Twoje zdjęcie , ściągałem sam szkielet to na czym jest przymocowany materiał a klapa, która się zamyka to od spodu patrząc na zdjęcie zostaję. Musisz podważyć cienkim śrubokrętem z każdej strony po troszkę w odpowiednich miejscach i rozdzieli się to na 2 elementy, siedzi to na zatrzaskach. Zatrzaski są dość solidne, tak więc nie powinieneś niczego połamać, sam rozbierałem to wielokrotnie bo robiłem, żeby było bardziej miękko niż było. Może można całość rozmontować, ale nie wiem nie interesowałem się tym bo tak prościej i bez szkód. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasgda Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Mam na myśli, czy mogę po prostu podmienić i włożyć taki podłokietnik. Czy trzeba demontować cały tunel środkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Oczywiście, że możesz, tunelu nie trzeba ruszać. Napisałem Ci tak to można zrobić najprościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasgda Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Dobra źle zrozumiałem. Super dzięki za pomoc, będę próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denver666 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 WItam Podczepię się pod temat. Co prawda trochę inne auto ale wygląda, że ten sam podłokietnik. Przestał się blokować w pozycji otwartej, czy ktoś wie gdzie to poprawić?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Przydatny filmik. Co prawda Laguna 3 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi