m_dyszk Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam Pytanie być może proste, ale nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi W Megane III było: 1. wskaźnik poziomu oleju po wciśnięciu przycisku od komp. 2. wykazania dot. przeglądów Jak to samo "odczytać" w Megane IV (1.6 benz., wersja Intense) Pozdrawiam Michał Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez m_dyszk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwro Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Niestety ale wskaźnika poziomu oleju znanego z poprzednich wersji Megane (był od czasu MI) już nie ma. Pytałem o to przy, zakupie. Wskazań dotyczących przeglądów też nie ma. Mi brakuje jeszcze ilości zużytego oraz pozostałego paliwa w baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 co do poziomu oleju to faktycznie nie ma - pozostaje bagnet. Jeśli chodzi o ilość zużytego paliwa to jest. Ilości pozostałego paliwa - hmmm tego sobie w ogóle nie przypominam, nawet w MIII. Ostatecznie od paliwa to mamy wskaźnik poziomu paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_dyszk Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Wygląda to następująco: 1. wskaźnik oleju - podobno zależy od wersji 2. licznik przeglądów zostaje "udostępniony" po: - wrzucić bieg - start/stop nie uruchamiać silnika wejście do opcji: przełącznikiem komp. wybrać opcję "przeglądów" a następnie przytrzymać przycisk OK na kierownicy widoczne dwie wartości - przebieg do wymiany oleju i przebieg do przeglądu Pozdr. Michał Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez m_dyszk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi