Tomasz_29 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Witam, niestety również mnie dopadła przypadłość uszkodzenia prawego przegubu wewnętrznego (ma luz co objawia się drganiami oraz od czasu do czasu stukaniem po puszczeniu sprzęgła). Przeszukałem forum, przeczytałem wiele tematów, ale i tak nie wiem jak to jest - trzeba wymieniać całą półoś, czy można sam przegub? Część osób pisało, że wymieniło sam przegub, ale nie mogę znaleźć takiej części oddzielnie... może słabo/źle szukam... Może polecacie jakieś firmy zamienniki przegubu,, czy też całej półosi... chyba że lepiej iść w oryginał to jakoś też przeboleję Chociaż patrząc po ich wytrzymałości to mam pewne wątpliwości co do tej decyzji... Z góry dziękuję za podpowiedź i rozwianie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) U mnie na wiosnę zauważyłem, że zgubiłem obejmę trzymającą gumę na przegubie prawym i niestety już dostał się tam jakiś syf bo przegub zaczął stukać - potwierdzam da się wymienić sam przegub, wymieniałem chyba zewnętrzny. Regulamin. pkt. 5.7 Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą Nikt was nie goni Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez Barnaba27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_29 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Dzięki za odpowiedź. Właśnie z zewnętrznym nie ma problemu - jest pełno tego dostępnego, ale mi chodzi o wewnętrzny, którego nie mogę znaleźć, a ludzie piszą że wymieniali sam... może jest zamienne z jakimś innym etc, stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dnia 18.08.2017 o 11:12, Barnaba27 napisał: U mnie na wiosnę zauważyłem, że zgubiłem obejmę trzymającą gumę na przegubie prawym i niestety już dostał się tam jakiś syf bo przegub zaczął stukać - potwierdzam da się wymienić sam przegub, wymieniałem chyba zewnętrzny. Już poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi