pbet Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Witam Wszystkich. Temat trochę na czasie więc polecam stronę, dzięki której można obserwować wyładowania atmosferyczne (pioruny i burze) w czasie rzeczywistym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Ja stosuję tą stronkę od dawna, jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colt1255 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Według mnie lepsza jest ta: http://www.lightningmaps.org/#y=52.4415;x=21.0777;z=6;t=3;m=sat;r=0;s=201;o=0;b=0.00;n=0; Bardziej precyzyjnie można odnaleźć jakiś punkt. Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Colt1255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dzięki Wam, przypomniałem sobie o tej stronce. Już kiedyś ją podglądałem, ale zgubiłem adres. Fajne przypomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziok2 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 A ja polecam bardziej regionalnie LINK, można wybrać swój region, miasto. Dodatkowo dostępne są stacje meteo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi