stasiekx Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam Przymierzam się do wymiany uszczelki pod głowicą, ale brakuje mi informacji o momentach dokręcania śrub, chodzi o śruby głowicy i wałków rozrządu. Ktoś coś może pomóc? Jak skończę przygotuję manuala o wymianie rozrządu i uszczelki pod głowicą Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez stasiekx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 W dziale pliki masz instrukcje serwisowe do Megane III. Wprawdzie po angielsku ale jak będziesz chciał to znajdziesz to co potrzebne. Mimo, że nie ma w opisie plik z silnikami też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiekx Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Dzięki. W sumie nie spodziewałem się, że będzie do tego silnika, nigdzie nie trafiłem wcześniej choćby na wzmiankę o jakiejkolwiek instrukcji :-). Jeszcze jedno, jakie luzy na zaworach? Nie widzę w instrukcji, napisane żeby sprawdzić w sekcji kontrola zaworów, ale nie mam tego rozdziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi