SURViR Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Witam, udało mi się rozwiązać wszystkie problemy które opisałem w moich poprzednich postach - i po jednym dniu pojawił się kolejny :/ Mianowice przy uruchamianiu silnika załączają się światła awaryjne, za każdym razem :( Dodam, ze nie mam alarmu - bo znalazłem podobny post ale tam koledzy mieli alarm i to on był przyczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Może masz alarm, ale właśnie zepsuty. Niektóre wersje miały fabryczne alarmy montowane pod prawą tapicerką (wykładziną) bagażnika i był widoczny dopiero po zdemontowaniu tapicerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SURViR Opublikowano 5 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Raczej alarmu nie mam bo nigdy niczego takiego nie zauważyłem, żadnych czujników ani nic Problem udało mi się rozwiązać - dla zainteresowanych wcześniej zakupiłem „nowy” sensor AirBag który okazał się mieć CrashData w sobie, wpiąłem się w niego programatorem i wyczyściłem, wszystko wróciło do normy, nic nie swieci nic nie miga, ale trochę mnie to martwi :( Macie może jakąś opinię na temat takiego czyszczenia tych sterowników? Czy to jest bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi