Easy Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Tez mi sie tak wydaje, ze przedej czy pozniej trzeba bedzie rozwazyc taka ewentualnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy [glow=yellow:b48362f510]Renault Megane[/glow:b48362f510] Fan SG-1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_B Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam! Jestem tu nowy, choć... Grand Scenic 1.9 dCi (czy jak chce instrukcja "długie podwozie") jest moim (a wzasadzie naszym) trzecim autkiem ze stajni Renault. We wrześniu 2006 wszedł w miejsce pochodzącego ze Szwajcarii Kangoorka 1.6 16V. Auto przyjechało z ojczyzny Renaulta, który wypuścił je z fabryki w 2004 roku. Zawahałem się przy "nowy", bo można mnie spotkać na stronach Klubu Kangoo Polska i Twingo Klubu Polska (tym bardzo sympatycznym wynalazkiem jeździ moja druga połowa) a i czasem na Liście Dyskusyjnej PIKUR'a. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Czesc, jestem wesoly tomek (...) ;-) Jezdze dosc charakterystycznie :evil: po Krakowie czarna "dwojka" na opolskich blachac i zderzaku RS z przodu. Rad jestem, ze znalazlem to forum. Mam nadzieje, ze wytrzymamy ze soba jak najdluzej. pzdr, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 witam nowych! jazel, chyba Cie jeszcze nie spotkalem... :> gdzie to jezdzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 gdzie to jezdzisz? Mieszkam w Czyzynach. Duzo po Nowohuckiej, do niedawna po Mogilskiej, teraz Pokoju i 29-go. W nocy bywam na gietej pod hala, ewentualnie w Tesco na Kaplance :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaza74 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 i ja witam nowych forumowiczów choć sam długo na tym forum nie forumuję ... w sensie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Ja tez witam nowych. Jazel zaznacz na mapie drogi po ktorych smigasz zeby DrNO wiedzial dokladnie :-P (zart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 gipsiarz, nie musisz... :] tez mieszkam w Czyzynach i tez te same drogi obskakuje... :] trasy na PK i WSZiB (na Armii Krajowej, przez Stelli > Bora > Opolska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 witam wszystkich mam na imie Radek, od kilku dni poruszam sie meganka 2 w bardzo przyjemnym dieselku, jestem z Wrocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Witam wszystkich nowo przybyłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek_23_ Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Witam jestem nowiutki :) Posiadam meganke 96 90 konikow benzyna. Widzę, że ja muszę - prosiłem o edycję, a nie o pisanie dokładnie tego samego w innym miejscu - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Witaj - przeprosiny przyjęte ;-) - tu zostaw przywitanie a resztę postu (edycja) poprostu przenieś w odpowiednie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam wszystkich nowych forumowiczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommiB Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Witam, wczoraj sie zarejestrowalem na forum. Od tygodnia mam Megane II 1.9dCi Privilege z 2004r, 68tys przebiegu, czarna. Ciesze sie ze jest takie forum, bo jak widze masa ciekawych i pomocnych informacji tu sie pojawia. Natrafilem juz na pliki ze specyfikacją i schematami - rewelka! Pozdrawiam Tommi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi