marzie Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam wszystkich urzytkowników forum od pażdziernika posiadamy scenica 1.5 dci 105KM pozdrawiam Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati20ck Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Witam serdecznie wszystkich urzytkownikow forum oraz posiadaczy meganki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soledad Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witam serdecznie, Od ponad miesiąca posiadam Megankę II 1.6 16V. W poszukiwaniu informacji o naprawach drobnych usterek trafiłam na Wasze forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia@ Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam wszystkich forumowiczów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomek Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 witam wszystkich od 3 dni jestem posiadaczen megany 1,6 8v z 75ps .. szału nie ma z mocą bo przesiadłem sie z golf gti.. ale komfort lepszy mam tylko nadzieje że mit stworzony wokól tych samochodów się nie sprawdzi i nie spędze większości czasu u mechaników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam serdecznie, od 5 dni mam Megane II Grandtour 1.6 16V Lux Dynamiq. Autko piękne i mam nadzieję że będzie służyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makowiec Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam wszystkich ;-) , od jakiegoś czasu czytam to forum bo mam ochotę na nową Megan Coupe. Muszę tylko wymyśleć jak zmieścić tam cały sprzęt, ktory teraz miesci mi się w Mondeo kombi :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caban1906 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam pieknie Dzisiaj zarejestrowlem sie na forum. Od prawie roku jestem szczesliwym posiadaczem Renault Senic.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levi Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Witam wszystkich Od ponad 3 lat jestem użytkownikiem Megi 2.0 hatchback z 97r. Niedługo postaram się ją Wam zaprezentować pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopara Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 witam wszystkich. ja rozbijam się meganką kombi 1,4 z 2001 roku i bardzo lubię ten samochodzik. pozdr dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulans Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Przywitam się zatem i ja Szczęśliwa posiadaczka Megane F1 Team R26 w jedynym słusznym kolorze. Pozdrawiam. Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titi Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam witam jak obiecalam tak sie zapisałam dzieki za spota a zresztą napewno się spotkamy innym razem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patyk_lks Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsel Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam wszystkich od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem meganki hatchback 1.9 dti Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebdik Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam wszystkich! Jestem Marcin vel ebdik vel mały. Jestem od roku posiadaczem Meganki. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi