MIKA_W Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam, właśnie kupiłam Renault Megane Scenic 2.0i no i będę Was Panowie zadręczać pytaniami, więc proszę się nie irytować jeżeli nie wszystkie będą zbyt mądre Pozdrawiam Mika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duszek1977 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam wszystkich z Warszawy, Jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane Kombi z 2001 już ponad pół roku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek-jequ Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 witam jaca z 3city Scenic II 1, 16V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 witam kolegów i koleżanki Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Megane III 5d 1.6 16V 110KM, przebieg 4500km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam wszystkich użyszkodników od momentu zdania prawa jazdy only renault megane:) od czerwonej hb 1.4 po perlowa qp 1.6 16v pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witajcie. Nazywam Filip mieszkam w Katowicach mam meganka od roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alize Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witajcie Oto szczesliwy posiadacza Meganki kombi 1.6 z 2006 roku ( produkcja 2005 ). Poki co jestem zaskoczony bezproblemowa jazda tym samochodem ( uppps..abym nie wypowiedzial tego w zlym momenice ) ;-) . Pozdrawiam Forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rertmefh Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witajcie mam na imię Adam i jestem szczęśliwym posiadaczem megi kombi 2007r 1,5dci . pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMike Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_z Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam serdecznie wszystkich. Jestem użytkownikiem Meganki od 3 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witajcie. W ubiegły czwartek 4 czerwca 2009 roku stałem się posiadaczem Renault Megane I phII w kombi Pozdrawiam, WoofeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommar3 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam Wszysykich uczestników tego forum, od pewnego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane Scenic II i stałem czytelnikiem różnych postów. Pozdrawiam TOMMAR3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan1 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 witam wszystkich narazie jestem posiadaczem dwóch aut innej marki,lecz przymierzam się do zakupu Scenika,witam posiadaczy aut tej Marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalw Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 witam Wszystkich od tygodnia posiadam grandtoura z 2007 roku 1,5dci - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi