PAZDZIOCH Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam serdecznie szanownych klubowiczów. Jestem szczesliwym posiadaczem Renault Megane HB (1,4 16v) Juz niedługo szerzej zaprezentuje swój samochód na forummm. Pozdrawiam goraco Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam wszystkich nowoprzybylych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witajcie nowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 witam wszystkich :) strasznie sie ciesze ze znalazlem takie forum o naszych kochanych Megankach :) pozdro4all 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 witamy serdecznie w naszych progach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadi8 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Również witam wszystkich forumowiczów. Miłego dnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barni Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam. Z hondy civic 1992 r. byc moze niedlugo przesiade sie do megane II - na forum szukam teraz przede wszystkim informacji czy megane bedzie sie dobrze i w miare bezawaryjnie sprawowalo:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 pozwól, że Cię pierwszy powitam :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Najpierw okrzyczal teraz wita :) Witamy witamy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wcale nie ;-) Panowie - teraz tu zaczynacie ;-) -Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barni Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 spoko,nie gniewam sie,hehe:-) pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro850 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witam! Wlasnie zakupilem z zonka renault megane z 1998 1,6 :) Witamy wszystkich klubowiczow (fajna strona) :) pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eduardo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 witam wszystkich użytkowników! udało mi sie kupić Renault Megane 1996r, 1.4 gaz jako że jest to moje pierwsze auto (wcześniej jeździłem autem rodziców) to chciałem się dowiedzieć jakiś ciekawych rzeczy odnośnie tego auta (opinii/wskazówek/rad...) i właśnie wyszukałem tego forum i mam nadzieje że czegoś ciekawego się dowiem. witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witam użytkowników! Trochę poczytałem, czas się zarejestrować. Renault Megane 1,4 16V to mój drugi samochód. Użytkuje go od roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denniszgc Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witam serdecznie jestem, nowy. Mam nadzieje ze pomege, mam troske wiedzy na temat reno. Przeniosłem posta do odpowiedniego wątku - Lewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi