wasilewp Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam!!!! Paweł z Łodzi..pozdro dla łódzkiej grupy :] od miesiąca bujam się z Megi Grandtour 2,0 16v benzyna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirvi Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam się i ja.. Mam nadzieję iż przygoda z tym znaczkiem, dostarczy tak mi jak i do tej pory dalszej rodzinie, wielu niezapomnianych chwil.. Pozdrawiam serdecznie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar.Lew.76 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam i pozdrawiam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmax Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Witam. Jestem posiadaczem Scenica z 97r. od kilku dni, na pewno będę miał dużo pytań do Was i proszę o wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty27 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Witam i pozdrawiam forumowiczów Paweł ze Słupska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 bry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renifer24 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Witam , jestem z Chojnic i powoze megane 1.4 16v z 1999r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodi11 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Witam wszystkich posiadaczy Renault, Pozdrawiam bodi11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją :D :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :D Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuka Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 hej.Marcin z Jaworzna.Megi II 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkozlowski Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam! Od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Megi I phII z 2000r. w wersji kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow80 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witajcie, Pod koniec kwietnia pojechałem kupować samochód z nastawieniem "wszystko, tylko nie francuz". Kupiłem Meganę Grand Tour '06 I chyba zostanie ze mną na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty27 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam smigam sobie Megi II !! zaczyna mi silnik cos sie psuc auto kopci i nie mam mocy !!! Potrzebuje jakiej fachowej rady !!!! wtryski czy turbo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCKY_OLSZTYN Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 HEYAH Milo mi tu gościć.. Nazywam sie Maciej jestem z Olsztyna i posiadam renault megane.. Co najwazniejsze.. Mam nadzieje ze znajde tu odpowiedzi na trudne pytania odnosnie auta jak i chetnie pomoge jesli tylko bede mogl... Takze pozdrawiam wszystkich megankowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ularem Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam.Meganka jeżdzę od roku i jest to mój drugi egzemplarz (pierwszy pojechał na złom), na forum od kilku dni.Pozdrawiam wszystkich megankowiczów. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi