Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Przywitaj się!(archiwum)

Basenji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich szanownych forumowiczów.

Jestem od niedawna posiadaczem Renault Scenic 1,9 dTi z 1999 roku, czyli pierwsze po lifcie...

Mam nadzieję, że koledzy z forum pomogą mi w kilku sprawach, które mnie nurtuja w związku z moim nowym nabytkiem <ok>

Witam wszystkich.

Od tygodnia jestem posiadaczem Scenica z 1998 r. Przesiadłem się z Seata Toledo i różnica jest kolosalna (na + oczywiście).

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i użytkowników.

witam,

Od paru dni w rodzinie Renault :)

2006 Megane II Grandtour Dynamique.

Do niedawna VW Polo 1.4 TDI 2001

Właśnie wywalam zbędne graty z garażu bo auto sie nie mieści :-o

Zdecydowałem się na Megane po obejrzeniu jednego z odcinków "Zakupu kontrolowanego 7" TVN Turbo.

Witam wszystkich

Aktualnie jestem na etapie oczekiwania na zamówione Megane Coupe 2.0 dCi, które powinno do mnie zawitać za około 2m-ce. Zarejestrowałem się na forum już :)

Witam wszystkich serdecznie :!:

Od wczoraj jestem szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem białej Renault Megane II GrandTour 1.5 dCI z 2006r. , a poprzednio poruszałem się Alfa Romeo 156 2,5 V6 więc zmiana jest ogromna zwłaszcza w osiągach i spalaniu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!