Prezes Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :lol: Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverfox Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów i posiadaczy Renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystekcar Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witam wszystkich na forum. Trafiła w moje ręce od niedawna i to jako pierwsze auto myślę że będzie dobrze zapowiada się fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki252 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam wszystkich, nie dawno kupilem, jestem baradzo zadowolony, uwazam ze to bardzo niedoceniana marka wsrod uzytkownikow aut. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chato.pl Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam wszystkich. Melduje się posiadacz nowego Grand Scenic'a - wersja 7-osobowa, benzynka 1,4 TCe 130, wyposażenie: Expression. Wcześniej - 5 lat z hakiem - pomykałem Thalią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilmeN Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam Pozdrawia Was użytkownik Megi III 1.4 TCE z Rzeszowa. Jest to już druga meganka. Wcześniej od 2000 r.śmigałem wersją I ph 2 lecz po 9 latach miłego współżycia należało się rozstać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam, Mieszkam w Łodzi i jeżdżę qpe ph1 2.0 8v Co poniektórzy (wnioskuję po nickach ) mogą mnie kojarzyć klubu KRC lub forum MCKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi90 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam was wszsytkich ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesper Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów! Jeżdżę Renault Megane II phI 1,5dci i jest to moja pierwsza RENATKA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcbzk Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 witam wszystkich jezdze od niedawna megane II cc 1.9 dCi 2004r i jest moja druga megi (pierwsza byla coupe dTi 99r) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jiro Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów! Jeżdżę Renault Megane II phI '04 2.0 16v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.szczecin Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam, Jestem nowym użytkownikiem Megane 2 2003 rok 1.9 DCI 88KW/120KM 3 drzwi, srebrna. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam wszystkich Forumowiczów! Właśnie planuję zakup Reni Drugiej (z tego powodu zamieściłem takiego oto posta: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=17493 ). Renia Druga to będzie MeganeII, bo Renia Pierwsza to była LagunaII (wtedy też stałem się członkiem forum RLKP). Mam nadzieję, że będzie się miło klikało na tym Forum! Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elinor Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooner Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 to i ja sie przywitam od niedawna jezdze Megane Coupe I phII 2002 r w wersji wyposazenia Privilege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi