Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Przywitaj się!(archiwum)

Basenji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, po 4-letniej przygodzie z CLIO II (rocznik 98) przesiadłem się na Megane II Kombi dci 1.9 wersja Dynamique 130KM 2005 r., jeszcze nie rozpracowałem calego wyposażenia <ok> Pozdrawiam wszystkich serdecznie z Pucka! (Znowu Pomorze :idea: )

Mis_p

Jestem nowy i juz zostalem okrzeczany ze się nie przywitałem a mój post został usunięty. Dobrze ze tak sie stało:] jakis porządek musi być<ok> Sory ja błedy ort :PJestem posiadaczem kupety 1,6 rocznik 07 zapisałem sie na forum bo można sie wiele dowiedziec :idea: Wiec jeszcze raz :idea: WITOJCIE.

Witam wszystkich nowych w imieniu administracji <ok>

Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją :idea::!::idea: ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-)

W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania.

Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :lol:

Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. :!:

Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania :!:

Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką.

Witam wszystkich <ok> Moje imię Andrzej, mówią mi andrew. Mieszkam i pracuję w Kleszczowie(woj.łódzkie). Wiek 33 lata, kawaler ;-) co nie których poznałem na zlocie w Pająku. Moje autko to Renault Megane Coupe, 2.0 16V F7R 150KM, rok prod. 1996. Pozdrawiam serdecznie :idea:

Witam wszystkich!

Po kilku tygodniach czytania czas się przywitać.

Moje wozidełko, to Scenic II ph. II, 1.5dCi Expression, rocznik 2007. Jak na razie (od sierpnia), odpukać, bez uwag i zastrzeżeń ;-)

Równolegle przemieszczam się Kangurem '99 posiadanym od nowości - nie da się ukryć, że oba auta dzieli całkiem pokaźna przepaść technologiczna ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!