markoz Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam! Dołączam do Waszego grona. Jestem posiadaczem Scenica II 1.9 dci 130 KM, jest to już moja trzecia renówka, poprzednie modele to Clio II 1.9 i Megane Scenic I 2.0. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją ;) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidu10 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam,od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Megane Sport 2.0T,pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrmarcin Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Jestem Marcin. Scenica II z 2004 r. 1.5 dci kupiłem w kwietniu a tutaj trafiłem już wcześniej, poszukując opinii o samochodach, i swoimi spostrzeżeniami też podzielę się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buli123 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam. Jestem Kamil. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane 1.6 16V cabrio 1999r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam jestem Marcin od roku jestem posiadaczem Renault Megane 1.6 8V Classic ;) Oczywiście na podtlenku LPG xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally_maniac Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Cześć, tu Marcin. Obecnie jeżdżę luksusową torpeda, jaką jest Renault Thalia. W okolicach marca planuje przesiadkę o klasę wyżej - do Meganki albo Octavii, chociaż nie ukrywam, że wolałbym pozostać wierny marce :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo73 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1611 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 witajcie, przywiązany do marki renault, dotychczas laguna od miesiąca megane pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asrdido Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam Scenic 1.9 130KM automat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_tiesto Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam serdecznie szanowną administrację i wszystkich userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaNaS86 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam, od dzisiaj jestem posiadaczem Meganki 2000r. Srebrny HB 1,4 16v witam wszystkich uzytkowników forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimbo22 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Hej, Pozwoliłem sobie zarejestrować się u Was, tydzień przed terminem W nast. piątek odbieram moją Coupe TCE 180... Mam nadzieje, ze nie odpokutuje za wybranie francuza :P :P Pozdro i do napisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MarcinD Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam serdecznie . Niedawno kupiłem autko, które w sam raz pasuje do tematyki tegoż forum, więc postanowiłem dołączyć i się przywitać :P. Jestem posiadaczem Renault Megane Scenic ph2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptyś Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam wszystkich forumowiczow! Od miesiaca jestem posiadaczem Meganki 1.4e z 1997 roku. Autko nie nowe, ale bardzo sympatyczne. Moja pierwsza Renowka i mile zaskoczenie! Pozdrawiam! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi