Basenji Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Klikam się z meganowiczami, zwłaszcza tymi od II i z Pomorza. Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 No tak jak się ma na zbyciu te 4,5 tys. - i trza przeliczyć czy się opłaca ;-) 4.5k za instalacje gazowa powiadasz... hmm, chyba bym wolal splacic za to auto niz pakowac to w gaz. zwlaszcza, ze w łodzi nie slyszalem zeby byl jakis dobry gazownik po ktorym nie trzeba poprawiac, regulowac, cudowac. nie jezdze jakos strasznie duzo, wiec przezyje na benzynce. tak z ciekawosci - renault oferuje 2 modele m2 z 'fabrycznym' gazem, czytaj faktycznie to ma fabryczny gaz, czy montuja na miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 No tak jak się ma na zbyciu te 4,5 tys. - i trza przeliczyć czy się opłaca ;-) 4.5k za instalacje gazowa powiadasz... hmm, chyba bym wolal splacic za to auto niz pakowac to w gaz. zwlaszcza, ze w łodzi nie slyszalem zeby byl jakis dobry gazownik po ktorym nie trzeba poprawiac, regulowac, cudowac. nie jezdze jakos strasznie duzo, wiec przezyje na benzynce. tak z ciekawosci - renault oferuje 2 modele m2 z 'fabrycznym' gazem, czytaj faktycznie to ma fabryczny gaz, czy montuja na miejscu? To jest instalacja najnowszej generacji (ponoć zwiększa nawet moc!!) więc jest montowana u dealera. Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Nie ma takiej opcji zeby instalacja gazowa zwiekszyla moc, jesli nawet jest to instalka 4generacji, chyba ze ktos zamiast na LPG bedzie jezdzil na podtlenku azotu:D A tak przy okazji chcialem sie przywitac, nazywam sie Adam od tygodnia jezdze Megana I z 2002roku 1,6 16V zagazowana instalka IVgen. Moze ktos mi powiedziec jakie jest oznacenie mojego silnika bo jakos nie moge znajsc i czy ktos posiada ksiazke napraw do takiego samochodzika bo pewnie wczesniej czy pozniej sie przyda Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 To jest instalacja najnowszej generacji (ponoć zwiększa nawet moc!!) więc jest montowana u dealera. lol! a slonia w karafce pewnie dodaja gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Tak oni twierdzą. I tak może być, jeżeli wtrysk zostanie odpowiednio przygotowany. Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Jeżeli to kosztuje 4,5k to musi być Vgen. Ogólnie więcej kłopotów niż pożytku. Za 2,5k można mieć IVgen, która sprawuje się naprawdę dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ja nie planuję gazu, więc nie wiem czy to jest IV czy V. Ale faktem jest, ze musiałby jeździć ze 30kkm aby mi się to opłacało. A jeżdżę zasadniczo po mieście. A 4,5 tys lepiej wydać na tuning. Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raq Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Witam serdecznie! Jestem Szefem Sprzedaży w Koncesji Renault - więc jeżeli będziecie potrzebowali konkretnych i pewnych informacji - piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 a to WITAM, WITAM SERDECZNIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pil Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Witam wszystkich posiadaczy meganek. Fajnie że udało mi się znaleźć to forum. Naprawde fajne i rzeczowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Fajnie że udało mi się znaleźć to forum Witam i pozdrawiam. a pochwal się jak tu trafiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pil Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Przez Googla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 no i kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meisteranker Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Witam wszystkich jestem Marcin Jeżdzę na codzień Meganką 1.4 eco z 1997 roku a od świeta Meganką 1.6 16V z 2003 :) Pozdrawiam Wszystkich !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi