rosin Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam wszystkich - jestem z Górnego Śląska. Od kilku lat jeżdżę megankami. Teraz "dosiadłem" Grand Scenica 1,9dci. Na forum jestem od kilku dni. Czemu tam późno - sam nie wiem, może brak problemów z tą marką?. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper135 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 witam wszystkich !!! zaczynam poważnie myśleć o zakupie SCENIC'a drugiej generacji .... oczywiście zaczynam od przeglądania forum, które jest skarbnicą wiedzy i na pewno okaże się pomocne zarówno przed zakupem jak i po..... :roll: pozdrawiam Mariusz [ Dodano: 2009-12-04, 16:45 ] Witam wszystkich miłośników Renault ;-) witam sąsiada !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starucha Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ł_y_s_y Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 witam wszystki Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and280 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 witam wszystkich, przybylem po porade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam wszystkich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz906 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam wszystkich posiadaczy renault ps. jak ktoś jest z Wrocławia i posiada Meganke 1 to może sie odezwać pozdro wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjmdm Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Cześć z Olsztyna ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 witam wszystkich Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadja Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam Wszystkich i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endil Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam wszystkich! Parę dni temu kupiłem Scenika z 1999 roku. Mam nadzieję na kontakt z Forumowiczami z Bielska-Białej i okolic Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yourneyman Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam wszystkich Forumowiczów , W sobotę stałem się właścicielem Meganki z 1996 roku. Autko przechodzi właśnie wymianę rozrządu, dostaje nowe kapcie, "aktualizuję" płyny i filtry. Liczę na kontakt z Forumowiczami z Torunia i okolic, Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam, Podobnie jak yourneyman, w sobotę stałem się posiadaczem Renault Megane II z 2004 roku. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_graphic Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Właśnie zdobyłem Meganeczke z motorkiem 1.8 16V i kręci przyzwoicie ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi